Sakta men säkert!

Ingen kan ju i alla fall inte komma och påstå att jag inte gjort någon nytta det här lovet! Ännu en dag har jag tillbringat på körskolan, klarat av ännu en fas, samt min första teori och körlektion! bara 3 teorilektioner och 9 körlektioner kvar nu, wiho! Inte för att det är en garanti över att jag ska ha ett körkort för det men hoppas kan man ju alltid göra! Körlektionen gick i alla fall superbra och körläraren tyckte inte att det verkade som att det skulle bli några problem det här inte, så det kändes ju också bra! Hade ju vart lite gay om jag tyckte att det gick bra och inte han liksom, haha.. 
Sen igår kväll när micke var här fixade han så jag fick lägga om vinterdäcken till sommarfälgarna (eftersom de andra inte funkade) så det har vi vart och gjort ikväll. Tusen tack till er alla inblandade pojkar! Vad vore världen utan snälla pojkar egentligen? Tål att tänkas på!
Imorgon ska jag träna, hänga fett på stan med Sarah och lääär ju hänga lite mer fett på körskolan............. :) Måste dock läsa lite i boken också, så kanske kan skippa skolan och plugga hemma? Kan ju trots allt göra faserna hemma också ;D Fast då lär det ju dock inte bli av i stället. Äsch. Får se hur det blir! 
Nu ska jag i alla fall ta och plocka ur linserna! Det är en sak som är säker! Haha, pusspåer<3

"Elina, låt ditt hår växa"

Tråkigare kväll än vad jag haft ikväll går nog inte att ha... Eller jo, jag har haft det betydligt tråkigare men ändå.. Jag har inte gjort annat än att målat naglarna och retat mina kamrater genom att leta upp fula låtar på spotify typ. Men det var riktigt kul så länge det varade xD Det blir ju helt klart en jackpott när man hittar något kul när det är dansband x) Hittade även en ganska rolig låt på finska som blev "Elina, låt ditt hår växa" när man sökte i google translate xD Haha, ganska så skitkul tyckte jag då förstås! Men där tog det roliga slut.. Micke kom förbi och fixade tid åt mig imorgon kväll så vi kan åka upp med bilen och byta däck, alltså vinterdäcken till sommardäcksfälgarna eftersom fälgarna som följde med när jag köpte bilen var fel.............................................. Så det blir awesome! Så kan jag dessutom spara ihop till ett par fiiina sommardäck också ;)
"Superbra mobilbild!"
Det var kvällen! Annars idag har jag inte gjort något speciellt heller.. Klev upp typ 9.40? Åt fruksot, duschade och gjorde mig i ordning för att fara in på stan och köpa insvätska och så satt jag på körskolan mellan 12 och 16 (y) Betade bland annat av a-fasen så nu är det bara tre kvar! Wohoo! Imorgon har jag min första körlektion också, skitnervös om jag ska vara ärlig! Men jag valde läraren som Karro sa var awesome så jag får ju verkligen hoppas på det nu!! Lär ju typ få kärringstopp varannan meter eller något för att jag håller på att dö eller något :) Okej nu ska jag skärpa mig, klart det kommer att gå bra, va faaaaan! 
Nu ska jag hoppa i säng, pusspåer<3

Hardcore Superstar, väärt?

Fick precis sms från tickster om att Hardcore Superstar ska till Rockstad: Falun nästa år, det är ju näst intill skitvärt att åka dit nästa år också då?
Värt att fundera på! Pusspåer<3
RSS 2.0