Imagine Dragons

Vilka gudar! Love it! Är ju egentligen inte något som jag brukar tycka om men hittade deras "Radioactive" och dog typ.
Annars så är det väl lite som det brukar! Eller okej, nu ljög jag.. Jag är ju faktiskt typ frisk, snart, i alla fall! :) Känns ju suuuuuuper! :D Lär ju dock bli sjuk på fredag igen för jobbar ett sånt där fint 13h pass.. Men #yolo! Får väl knapra i mig en alvedon i förebyggande syfte eller så! Men det löser sig, det gör det alltid, (eller gör det verkligen det?) Haha.. Skämt o sido! Det andra som inte är som det ska är att det var öppethus på skolan idag! Vilket i sig leder till att första delen i mitt tillsammans med nio andras första stora del utav vårt projektarbete är avklarat! Känns kanon och både handledaren och rektorn var nöjda med vår insats! Så känns ju toppen! Men hade ju inte gått om vi inte hade de frivilliga guiderna som ställde upp! En stjärna i himlen till dem! Så har jag faktiskt en tredje sak också! Råkade ju beställa ett paket från nelly.com i lördags och det kom idag!!! Senast var jag ju tvungen att vänta i tre jävla veckor! Men nu så fick dom till det! Och vet ni vad det absolut bästa var? Jo att både klänningen och tröjan var dööööösnygga! Sjukt nöjd över speciellt klänningen, skulle till och med nästan kunna säga att mösspåtagningsbalen-klänningen är kirrad faktiskt! :o Det ni! Dock är den svart.... Men får liva upp med lite accessoarer istället! :) Haha, synd att jag inte beställt mössan än bara.. xD Men på fredag är det löning! Så blir till att beställa på lördag eller måndag eller något :) Får se, haha.. Innan 1 december ska det vara gjort i alla fall! :)
Nej nu ska jag plugga lite körkortsteori! Pusspåer<3

Näst intill dödssjuk.

Åh vad jag är less på att vara sjuk nu.. Visst det blir väl lite bättre men det är ju knappt märkbart. Ögoninflammationen som jag dessutom lyckats dra på mig verkar ju inte heller bli bättre.. Skulle aldrig haft linserna i fredags :( Meen, är huvudet dumt får kroppen lida. Kommer inte ihåg hur lång tid det tar att bli av med en ögoninflammation heller..? Eller hur lång tid efter att det blivit bra jag får börja använda linserna heller för den delen.. 
Hur som helst. Eftersom att vi inte hade någon alternativ hälsa idag på eftermiddagen så ansåg jag att det var mer värt att vara hemma hela dagen istället för att kliva upp och gå på skolan för en timme, då jag ändå inte missar något speciellt. Prioriterar hälsan för en dag helt enkelt. Så kan jag ju dessutom plugga körkortsteori också! Lite smådrygt sådär ska jag ju glatt och villigt erkänna att det är.. Men men, blir ju soffmys i alla fall :')
Mysa ner sig i soffan med täcke och kuddar, lite ekologiskt kaffe, nöta c-fasen samt lite TV i bakgrunden, kunde ju inte bli bättre! Eller ja, jag hade ju kunnat sova.. Hahaha! Fast sov ju typ 10h i natt så går nog inte så bra, men drömma kan man ju alltid! Hehe (:
Nej nu ska jag fan i mig klara c-fasen! Pusspåer<3

I can finally see that fucking light.

Wohoo! Imorgon är jag ÄNTLIGEN klar med allt vad skolarbete heter för en stund! Har i alla fall inget jättestort, jätteviktigt som ska göras. Utan lite småtjaffs som man klarar av på en timme eller två :) VIlket känns riktigt gött! Behöver som inte lägga ner hela livet i det för att det är dödsviktigt typ. Det enda som står på schemat nu i skolan är en samhällsuppgift och två i alternativ hälsa (y) Så nu ska det pluggas körkortsteori ett tag framöver! Har bland annat bokat riskettan idag! Så det går ju framåt helt klart! Så var jag ute och körde massor igår och sen lite i lördags, nu har jag till och med kommit till stadiet att jag får beröm utav pappa! Det ni! Inte bara körläraren som tycker det går bra nu! (y) 
Så ja, imorgon, då är det fan vårdagjämning i mitt lilla huvud, det blir bara ljusare och ljusare! Wohoo! Hoppas bara att det går bra på provet imorgon.. har nämligen den muntliga delen på nationella provet i svenska b imorgon..! Men känner mig ganska nöjd ändå och efter många om och men fick jag dessutom till ett tal på ca 5 minuter. Tur att vi har dödsmycket hål imorgon så jag kan sitta och skriva stödord och träna,tränaträna,träna! 
Appropå träna har jag ju gått och blivit sjuk sen Guldgalan och lite partajjande sen i helgen.. Vilket inte leder till någon förbannad träning, vilket suger. Men men. Snart blir jag väl frisk! :D 
Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ta mitt pörskans tal och lägga mig i sängen och prata lite för mig själv, pusspåer<3
RSS 2.0