Sushi-time!

MUMS! Alltså sushi ligger ju lätt på min topp-10 lista på godaste mat i alla fall!
Mest värda middagen efter träning på länge! :D Fyfan så jävla gött!!!! Så tack för maten Samuel! ;)
Nu ska jag ta och göra mig i ordning och kanske hinner jag möte Moa innan jag måste till bussen. Så får se vad jag gör efter jobbet idag, antingen ska jag hänga fett med Stefan eller så drar jag hem och chillar. Vi får se vad som händer! Men lutar mest åt det först sagda!
Hörs, pusspåer<3

Kesogrejjs

Vad arg jag blir när jag inte kan komma på vad en låt heter... Kan ju inte finnas mycket som är så störigt som när man inte hittar en låt man hört och hört namnet på och allt så kommer man inte ihåg... MEN nu hittade jag den tack vare min fina vän Julia! :D Så nu är jag nöjd och glad igen! :)
Annars igår så var det en trevlig kväll, först jobb och sen drog jag hem till Ruben och co och hadet det trevligt! :) Kom väl hem runt halv tre tror jag fikade lite med mamsen och papsen och sen blev det sängen!
Så idag är jag lite lagomt go'slö. Men inte så illa, lite kaffe och frukost på det här så blir det nog bra! :) Funderar på om jag ska dra mig bort till gymmet och simma en timme eller så, eller ja, jag ska det. Inte tränat en enda gång den här veckan och fetare hade jag ju inte lust att bli med tanke på hur extremt onyttig jag varit denna vecka... Helt sjukt. Och inte gymmat en enda gång! BADBADBADBAD! (alltså engelskan dåligt inte svenskans bad) Hahaha. Så vet ni vaaaaaad?!?!?!?! Jag ska äta sushi till middag idag :''''))))) Mamma och pappa ska på något möte i Åkersjön och då blir jag och lillebror hemma kväll med 100kr var att bli feta på så då har man ju kirrat sushibiffen med Samuel! GOMIDDAG!
Nu ska jag byta om, packa väskan, kamma håret och fundera på om jag ska äta frukost hemma eller köpa en burk med kesogrejs som jag köpte förut på raggarn!
En sådan! :) Asgott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, byta om osv var det ja! Pusspåer<3

Bangarang

Yeyyeyeyeyeyeyeyey, jag har kirrat spotify premium ett år nu! ;D Eller ja okej, pappa gjorde, hehehehehehehhehehe.
Så känns ju riktigt awesome! :)))) Behöver man inte noja om hur många gånger man lyssant på en låt och ångesten som uppstår när låten "spärras"!
Meeen jag ska erkänna, jag har absolut ingenting alls att skriva.. Igår var jag med Karro, Isak och Nilsson och tynade sjufööörtiii och idag ska jag eventuellt träffa Stefan, awesööme!
Men vi hörs, pusspåer<3
RSS 2.0