Arganoil

Hemma sen 2h tillbaka från jobbet, har bar suttit hemma och lökat framför datorn och sådär. Men det kan ju vara trevligt och skönt det med ibland! :) Lugnt och skönt hemma då både mamma och lillebror är och jobbar och pappa är ute på andra äventyr! Så passar ju självfallet på att dunka musik så hela kvarteret hör ;) Sabaton som står på playlisten idag, fastnat helt för dem! Carlous-Rex Swedish version och En Livstid I Krig och Karolinens Bön, just love it! Riktigt bra skit faktiskt. Men som ni alla vet, eller ja, mina närmsta så har jag ju lite fucked up unexpected musiksmak också x)
Hur som helst! Igår tog min underbara saltvatten-spray från Disp slut så jag var ju tvungen att införskaffa mig en ny! Oturligtvis har Disp slutat att göra produkter (vet inte om dem gått i kk eller om dem bara är dum i huvudet för dem inte har några cyklar men det förtäljer inte denna historia) så jag fick helt enkelt pröva på något nytt! Och det gjorde jag! Och budget människa som man i vissa fall är, i alla fall om man ska pröva något nytt tänkte jag att Proffs brukar ju ha bra och prisvärda produkter, dessutom luktar de för det mesta riktigt mumsigt också, så har jag ju haft deras hårspray och har deras volympulver som är awesome! Så jag tog i alla fall och stoppade ner lite grejjer i shoppingbagen! Där i fanns bland annat en Argan-olja som är en olja från Marocko som tydligen ska vara superbra för håret och jag med mitt slita hår kan ju i alla fall inte må sämre av det :) Provade det imorse och inte nog med att det ska vara bra, var det otroligt drygt för man behöver bara ha "en pumpning" och det luktarde otroligt gott!!! Så använde jag mig utav saltvatten-sprayen efter jag fönat det också och det blev ju nästan som en dröm! Fungerade asbra och blev fint! Får se hur min oljekur fortsätter för mitt lilla fågelbo :) Men än så länge kan jag rekomendera det!! Köpte även en heatprotection, har nämligen slarvat bort mitt andra från Franck Provost... Som förövrigt är skitbra (y)
Där är Body Buttret jag pratade om igår också, drömmen! 
Nu ska jag äta middag, pusspåer<3

Vuxenpoäng!

Nu var verkligheten tillbaka igen då! Hade det sjukt bra i Örlinge :) Dock var det bara bra väder på fredagen... Så det sög ju verkligen men det var trevligt ändå, lite lite att göra bara! Men alltid lika kul att träffa mormor och Urban! Annars när jag var där så solade jag hela fredagen, på lördagen åkte vi till Min lilla mormor och jag, jag köpte bland annat ett bodybutter på tub med doft av mango som luktar helt underbart! Kan visa er senare. Så på söndagen efter frukost åkte vi hem, regnade typ hela vägen så det var ganska skönt ändå, känns ju som inte lika smärtsamt att åka hem i regn ;)
Så igår var det ju bara att börja jobba som vanligt osv.. Men det går bra. Det är ändå ett helt okej sommarjobb fast jag tycker nästan att det var roligare på Jamtli men men, sjukt söta ungar i alla fall! :D Och inte nog med att jag började min andra vecka på sommarjobbet så fick jag mitt bankkort igår också!! :D SJUKA VUXENPOÖNG! Detta firades självfallet med att spontanköpa en tröja på Nelly, höhöhö... Förde även över 1kr till mamma bara för att jag kan liksom! ;) GENERÖS, jag vet! 
Annars har det väl inte hänt något speciellt. Sprang min "långa runda" runt Jamtli igår, åt fel håll, vilket var sjukligt jobbigt... Men det gick ju bra ändå (: Lever ju idag så vitt jag vet liksom, haha!
Så nu ska jag nog byta om och ta med mig Nova ut för en liten joggintur. Bläö. Pusspåer<3

Glömde ju säga att vi firade mammas och pappas 16åriga bröllopsdag när vi kom ner! Champagne och jordgubbar, precis som det ska vara!

Nu fer ma te sydligare breddgrader!

Typ enda ner till Sala, eller ja, till och med ännu sydligare! Till Örlinge! :) Ska vara där över midsommar så kommer hem igen på söndag någon gång! :) Och inte nog med det så har mina fina föräldrar varit gifta i hela 16 år idag! Så grattis till dem! Så rycktet sa att det ska firas med lite skumpa och sådär ;)
Här är lite bilder sen i somras! :)
Nu ska jag packa klart! Pusspåer<3
RSS 2.0