Varje dag drygar omkring!

Gosh, vad jag älskar att vara ledig, synd att jag bara är det i tre dagar till bara... Sen är det jobb i tre veckor till! Varvat med lite annat jobb, working bitch, hell yeah! Men cash is king, det vet vi ju alla! ;) 
Hur som helst, drygat omkring hela dagen typ, vaknade vid 12 efter gårdagens bravader! Min vän Sarah fyllde nämligen 18 igår och det skulle ju självfallet firas! Duktig som man är tog jag bara två öl så det blev till att vara lite barnvakt sådär, vilket verkligen behövdes där mot kvällningen, haha! Alltså, aldrig skrattat så mycket påväg hem från krogen tror jag, dessutom nykter! Haha, dårar! Men tog oss en liten paus innan dom gick in och jag cyklade hem och satte oss vid en busshållsplats och munchade godis sådär halv fyra typ... hahaha!
Annars idag så har jag legat ute och solat, skrattat åt min mycket bakfulla kamrat och varit med Erik! :) Så det har varit en riktigt chill dag! 
Imorgon ska jag typ upp, dö, duscha, DRICKA KAFFE (som jag glömde bort att göra idag utav någon jävla anledning så jag ju gått runt som en zombie och inte fattat varför tills typ 23.00 idag..., smartass, fyfan, addictedchey typ) och sen ska jag till Erik och sen blir det UTGÅNG!! Stråket öppnar ju imorgon! Och för er suckers som inte fattar vad det är är det som typ en "peppvecka" inför yran med massor av tält som är uppsatta nere vid hamnen där man kan dricka en jävla massa sprit och äta awesome mat osvosvosv, skitkul med andra ord! Speciellt när man bor i en håla där det typ finns tre roliga krogar och studenten och denna festival då är det enda som händer typ.. Bortsett från lite cruisingar osv! Så ni som inte har något annat för er, dra på yran, eller ja, en vecka innan själva yran för det är så jävla awesome! Och något som är ännu grymmare är ju att i år kommer man ju faktiskt in i tälten också, hahaha!!
Men nu ska jag nog ta och tvätta av mig mascaran och sätta mig här på mitt feta (fast egentligen lilla) röv! Om jag ens tar mig upp för har en sån fruktansvärd träningsvärk sen mina 3 timmar på gymmet igår.. Samt alla dessa uppförsbackar först hem till gymmet och sen från stan till gymmet, döden typ!
Aja, pusspåer<3

Nollnollnollnollnollnollnollnolllll

Alltså förlåt världen men jag orkar verkligen inte med bloggen. Har som ingen lust att skriva eller kommer typ inte på något kul att skriva :s Plus att nya blogg.se updaten är stördare en stördast typ. Orkar inte, det enda som är bra är typ det nya sättet att lägga upp bilder på för det går bra mycket fortare än tidigare! Men resten, nja. Inte okej.
Men jag har en riktigt kulig nyhet jag kan berätta för er! ALLT är klart till Rockstad: Falun nu! Bara att vänta som är kvar nu! Och inte nog med det drar jag ju till Uppsala och är där i tre dagar innan Falun, blir gryyymt! <3 Sabaton och grejjer, KOMMER BLI SÅ JÄÄÄÄVLA BRA, SÅ JÄÄÄVLA PEPPPPP!!! TAGGARÅÅÅÅÅÅÅ, typ! Haha =)
Nej men det var väl bara det som jag hade att säga. Annars är allt sig likt. Pojkar är kul, supa är kul, krogen är (ibland)kul, kompisar är kul, gym är kul, Rockstad är kul, Uppsala är kul, jobba är kul(speciellt krog), cash is king kul, mycket är kul :)
Pusspåer<3 (pussar är btw också kul)
RSS 2.0