Byter modet.

Att kliva upp 5 var ju bara sååå förra veckan. Så kör på min gamla vanliga och kliver upp 6 istället, har sovmorgon till halv tio så har vi valfritt på idrotten så har min idrottslektion imorgonbitti på gymmet istället, gött! ;) Så orkade jag ju aldrig åka iväg och gymma idag så kanske hinner med en sväng efter skolan också? Variera mig och simma då eller något =)
Men nu ska jag ta och lägga mig! Sovgott&pusspåer<3

Cashflow-year?

Det kan ju snart inte bli bättre alltså! :D Jag har ju glömt att uppdatera er om de senaste händelserna i mitt liv! Så kan ju passa på nu. I fredageftermiddags vid tre-tiden när jag sitter i lugnanro (skämtosido) och räknar matte får jag ett sms av min fader om att det fattas folk på bishop och han som är barchef undrar om jag vill jobba (asbra betalt förövrigt). Hur som helst, jag gav upp hela kvällens planer och drog dit och jobbade 18-23.00. (Drog senare till MyttARN på kalas men det är en annan historia). Aja, så igår när jag är på jobbet så ringer pappa och förstör min kväll. För då har nämligen Isak, alltså barchefen på Bishop, ringt pappa och undrat om jag kunde jobba i helgen!!!! Så jag fick ju ge upp mina planer om att åka till Åkersjön med papsen för jobb istället. Men men, så kan det gå!
Idag då i alla fall så gick jag ner dit efter jag slutat skolan och vi skrev anställningsbevis osvosv, så nu är jag kollega med min fader också, gött! ;D
Så här kommer jag jobba några helger framöver! ;)
Känns ju ganska chill, inte ens 18 och jobbar på en krog med åldersgräns 23, lite lagomt kaxigt sådär! ;) Så ska jobba där fredag-lördag fram till första helgen i mars och sen ska vi planera vidare och har eventuellt sommarjobb som bartender/servitris där! AWESOME! Detta kommer bli ett ritkigt cashflow-år! Love my life <3
Men har jag inte en man som försörjer mig får man ju extraknäcka på cashflow-ställen så jag kanske blir uppraggad av någon sköning, haha! ;) Närå. Men jag tror det kommer bli skitbra och chefen är asskön och verkar super nice och personalen är också jäkligt trevlig =)
Nu ska jag ta och plugga lite.... Sen kanske jag tar kort och lägger upp en bild på mina nya skitsnygga jeans! ;)
Hörs, pusspåer<3

Fucking hår.

Alltså jag skulle verkligen behöva en dunderkur för mitt extremt slitna hår. Finns det typ inget hårsjukhus eller någonting?
Det är verkligen läskigt slitet och jag vill inte klippa av mig allt.. Egentligen skullle jag behöva klippa av håret typ till axlarna för att få bort ALLT slitet. Fast det var ju senast ajg gick och klippte mig dom sa det, så nu lär jag ju ska behöva dra snaggen typ.. Jag undrar verkligen vad i hela helvete jag ska göra.
Är det ingen som vet några bra produkter för slitet hår?

Har inte lust att springa runt som en rugguggla med inbyggt buskbo till hår.. Får typ snagga av mig allt och köpa en peruk eller något xD
Nej men allvarligt. Något måste göras. Nu. Det här håller som inte. &jag vet inte hur jag ska göra heller. För jag måste duscha varje dag, jag måste typ föna håret varje dag för jag har så jävla platt och tråkigt hår så för att jag inte ska ha slickfrilla måste jag föna det. Men det håller ju som inte och en massa volymhårprodukter funkar typ inte heller? Kanske borde uppfinna någon supervolymiserande produkt för slickfrilla? Hahaha, jag skulle bli stenrik!!
Aja.. Nu ska jag städa och fundera vidare på mina bekymmer. Sen är det ju jobb ikväll också. Invigning av nyskorna då! Just det, jag har inte lagt ut mina senaste inköp än, ajaj!
Men nu ska jag göra någon nytta, pusspåer<3
RSS 2.0