Bänkjefl

Haha, fail 2.0 eller vad? Köpte ju som sagt en TV-bänk på IKEA i lördags som jag suktat efter x antal månader. Så igår monterade jag ju ihop den och det blev ju långt ifrån vad jag tänkt mig kan man väl säga.. Visst jag visste att det var mindre än den jag redan hade men inte såhär liten..
Meeen det löste ju sig ändå! Fick ju ett nattygsbord istället! Sista bilden är alltså efter-bilden. Så blev ju bra tillslut ändå! Kunde ju dessutom passa på att slänga lite skit som jag sparat "utifall att" man skulle behöva det. Så bland annat en klockradio och en typ minisoptunna(?) fick ta farväl av mitt rum efter ett par år. Inte nog med det så planterade jag om en utav mina gröna kompisar som står på högtalarna vid TV:n också, så nu blir hen nog glader igen! 
Nej nu ska jag ta och måla naglarna och fortsätta beskåda mitt masterpiece och fundera på hur jag ska lägga upp dagen. En kopp kaffe till tror jag att jag ska ta och unna mig med. Pusspåer<3

Long time, no shopping?

Don't think so! Bara jag som vart lat på det mesta som rör den här pörskans bloggen! Lite märkligt egentligen eftersom att jag typ tänker att jag ska skriva i den varje dag.. Men det blir ju som lite mer spännande när det väl händer då istället! ;) 
Hur som helst! Har ingen lust att berätta allt som hänt senare tid. Men vissa saker har vart bra och andra inte så bra, dock har väl det mesta inte vart så bra.. Fast det är ju en historia, idag fokuserar vi på det bra! Så jag tänkte lite såhär, att det var ju ett tag sen jag gjorde "kollaaaa vaaaad jaaaag haaar kööööpt"-inlägg på länge så kan ju slänga iväg ett liksom! Såhär när det vart/är mellandagsrea +att jag, Fredrik och Mattias tog oss en liten tripp till Sundsvall igår! Trevligt trevligt! 
Det "enda" jag lyckats fått med mig hem är alltså ett par svarta jeans från rut mfl, solarfilm, 4 par trosor, en tv-bänk, en blus, 2 sportbh:ar och en vanligt, träningsleggins och ett träningslinne! Känner mig trots allt jäkligt nöjd! Så ikväll blir det att monetera tv-bänk! Och städa.. Hann aldrig igår för var ju som sagt i S-vall och sen jobbade jag igår kväll samt att jag sov hos Fredrik i natt. Så har ju som inget annat val än att göra't idag! För imorgon är det ju nyyyåååår! Dock vet jag inte riktigt vad som kommer hända under kvällen. Blir nyktert med Fredrik i alla fall. Skulle kunna tippa på att det blir lite skjutsa hit och dit samt kanske hälsar på lite kompisar på något fest eller sådär! :) Och badhusparken vid 12-slaget. Men vet som sagt inte riktigt. Kanske blir en mysig lök-kväll också. Visar ju sig om inte annat. Vet inte ens vad jag ska ha på mig än..
Men medan jag funderar på det ska jag ta och städa! Pusspåer<3

Allt annat än bra..

Är huvudet dumt får kroppen lida och helvete vad jag lidit.. Hade dock en otroligt trevlig kväll på jobbet igår! Personalfest som det var, med god mat och kareoke (stavning)! Drog ner på Cupprum vid tolv halv ett tiden och hade sån tur att det inte var dödslång kö! Väl inne träffade jag på några från klassen, det är ju också för det mesta trevligt! En riktigt bra kväll var det i alla fall!


Så avslutade jag kvällen med att äta denna goding och samtala med hundarna en stund! Sen så somnade jag gott! Idag har jag dock plågat mig själv nästan till döds. Städat hela dagen.. och det suger. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln och det är bara mitt egna rum kvar, som dessvärre ser ut som ett rent helvete..
Men det tar jag imorgon för ikväll ska jag jobba! Börjar 19 och sen visar det ju sig när jag får gå hem. Kan tänka mig att det blir en låång kväll dock! Men tror jag ska försöka powernapa en sväng nu. Pusspåer<3
RSS 2.0