Bara maten som saknas!

Nu så är det bara maten som saknas sen bär det av till Erik! Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll med bra folk! :) Grillad fläskfilé och hemmagjord potatissallad är vad som står på menyn denna valborgsmässoafton, kanske huuuur gott som helst! Så lär ju rulla fram efter jag ätit klart.. Men men, sånt man får ta helt enkelt!
&såhär kommer jag se ut ikväll!
Så får jag önska er alla en riktigt bra och trevlig valborg för det ska jag ha! Pusspåer<3

Blingblingblingblingblingbling

Tog mig i kragen och köpte lite smycken förra veckan! Passa på när det är rea liksom!
Så det blev ett halsband, 2 ringar, lite örhängen och 2 par armband :)
Men det känns bra! :) Smycken är verkligen en sån grej jag hatar att köpa, det känns som så ovärt när det ändå blir fult på en gång när färgen nöts bort! Så nu behöver man ju inte bli arg dör att det blir styggt på en gång!
Men nu ska jag klä på mig och gå ut med hunden. Sen så har jag lovat mamma att städa undan lite eftersom vi bara bor typ 50 meter från majbrasan här i Lugnvik och det är ganska mycket folk som brukar komma hit ville mamma att jag skulle fina till lite grann! Kan ju vara kult att det ser lite bra i alla fall. Så kan det ju vara lite snällt eftersom hon är med i POSOM-gruppen som polisens representant och är insatt i en krisgruppen för trafikolyckan jag skrev om igår.. Lär ju inte vara speciellt kul att vara där direkt... Fyfan.
Men nu ska jag ut! Pusspåer<3

Kan inte ta in.

Allt är så fruktansvärt tragiskt. Sånt här händer inte, inte här, inte med folk som man kan relatera till. Usch. Tänker på nära och kära. Fina, fina Linda, ta hand om dig och din familj, ni är starka tillsammans!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14751180.ab
http://www.expressen.se/nyheter/bilen-rammades-i-hog-fart---tva-unga-omkom/
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.4659917-tva-unga-kvinnor-doda-i-bilolycka
RSS 2.0