Fuckin' awesome!

Fyfan vad det går bra nu! Allt går verkligen som det ska (nästan, skulle vara hormatten då men den funkar ju också ganska okej..:))! I alla fall, imorse ringde min chef från OSD (folketshus) och beklagade sig över helgen för hon hade missbedömt hur mycket folk som behövdes och hon trodde att vi verkligen vergkligen senast skulle få gå runt 21, men så blev det ju inte riktigt ;p Hon sa även att hon hade hört en massa bra saker om oss sen helgen att vi jobbade som myror och att de kunde lämna oss själva och fixade allt själv och sådär! Så då kom det, fast anställning! Så jag kommer minst hänga på OSD varannan söndag 18.00-22.30 -> OB hela dagen! Minst 18h varje månad = bra cash för 2 arbetspass i månaden! ;) Nej fyfan är så jävla glad!!!

Men nu måste jag verkligen städa annars kommer jag få min ytterst glada moder på mindre ytterst glatt humör för sen ska jag in till stan och träffa Matta också!!!
Så bäst jag lägger på ett kol! Pusspåer<3

21.5 på 2 dagar

Fyfan, speckad helg! Het slut! Först så blev det ju loooov (<3) i fredags och vad tror ni inte jag lyckas med sista skoldagen och allt? Jo försover mig! Så hade knappt 40 min på mig innan bussen gick men var klar på 20 och då stressade jag inte ens ;) Aja, sen så drog jag ut en sväng på kvällen, träffade bland anant världens bästa Mattias med flera och hade det trevligt! Men det blev en tidig kväll för skulle upp och jobba sen.
SÅ ja igår var det jobb från 10.00-00.00, 14 fucking jävla timmar (och jag var vaken i typ 17h..). Skulle egentligen slutat runt 21.00 så inte nog med 3h övertid så var det jag och en tjej till på 300 pers, 150 jävla personer var!!! Det var galet, aldrig sprungit så mycket i hela mitt liv tror jag.. Men sen kom det en räddare i nöden och hjälpte oss som egentligen skulle jobbat på dansen som var sen på kvällen men eftersom det inte såldes någon alkohol pga scouterna så kunde hon hjälpa oss, vilket var vår räddning!
Inte nog med det så skulle jag upp och vara där till 9.00 imorse också men idag blev det bara 7.5h. Fan, jobba 21.5 timmar på 2 dagar är fan inte illa pinkat! Och jag kan ju lova att jag vet vart jag har mina fötter.. Säger bara att min lön är ju ett par Reebok Easytone! Känns som en hyffsat bra investering faktiskt. Sen har man ju alltid nytta av ett par svarta sköna skor som man inte får så jävla ont i fötterna av och om man sen tränar lite extra är ju det bara ett plus ;) Nog om det.
I fredags köpte jag förresten dessutom ett par skor! Och jag är fullkomligt förälskad i dem!
Så galet jävla snygga, alltså visst dem är snygga på bild men alltså i verkligheten. JAG DÖÖR! <3 Fick typ femhundratrettiotvå komplimanger för dem i fredags när jag hade dem :')
Men nu ska jag fan ta och sova, är så galet trött. Tack gud för vintertid!! Pusspåer<3
RSS 2.0