El Macko Bengo

Till att börja med så älskar jag ordföljden " El Bengo" sedan om man stoppar in ett ord eller namn mellan "El" och "Bengo" blir det till och med bättre! Som nu, "El Macko Bengo" eller som jag kallar Tompa "El Tonto Bengo". Det låter så vackert! :') Hahaha!
Men jag ska inte dra ut på det längre, här kommer den:
Så vackert! :') En havremacka med en rejäl klick smör mitt på väggen! :')
Kul var det i alla fall!
Ja, hur som helst! Det var skönt att komma tillbaka på skolan trots att jag hade ett matteprov det första jag gjorde när jag kom dit typ.. Men förrutom det och att jag låg efter i kemin så var det skönt! Har ju trots allt nästan varit borta från helvetet en vecka! Efter skolan gick jag och Anna en sväng på stan och kikade lite. VÄl hemma var det käk och sen drog jag in på stan och mötte Karro! Trot eller ej men jag gick in även fast jag hade en passande buss som gick, STOLT!! &vi gick omkring i stan också, så har varit nyttig ikväll! :')
Men nu ska jag ta och dryga mig lite till på facebook med Erik, haha! :) Sen blir det till att soooova! Pusspåer<3

Best sperm!

Nu är jag hemma igen! Kan tyvärr inte säga äntligen, men ändå! Skönt att komma hem. Haft det riktigt bra i Stockholm med god mat och trevligt sällskap. Jag orkar inte skriva allt vad jag gjort i detalj men det lyder som såhär:
Torsdag: Tåg
Fredag: SHOPPING!! (dock kom jag inte hem med så mycket... Men ändå..) Vi käkade även på Bamboo city! Alltså det är bara så himla gott där! Buffé en massa olika rätter, sushibuffé och fruktbuffé med glass och friterade bananer! Efter shoppingen så åkte vi till Västertorp och hälsade på Kicki och pojkarna. Sötare ungar får man ju leta efter! Och katterna dem köpt! Fy så söta!
Lördag: Upp HALX SEX!!! Duschade och gjorde mig i ordning och sen så åkte vi till slussen och tog en buss mot färjan till Åhland! Så har gjort en dagstur över dit = taxfree! ;) Så det blev en del pengar som gick där också, så åt vi julbord där, super gott! Sen på kvällen var vi allihopa ganska trötta så vi la oss typ kl 10, haha..
Söndag: Klivit upp, packat, åkt tåg, kommit hem, tagit kort på det jag köpt och ätit middag och snart ska jag till och plugga matte eftersom att jag missade matteprovet i fredags så ska jag göra det imorgon.....
Nåväl! Detta har jag köpt:
1. Calvin Klein One Shock presentbox
2. The Body Shops Body Butter & Scrub Coconut
3. Björk & Berries Body Scrub Smultron
4. Probably the best sperm I ever taste in my hole life, hahaha!
5. En tunn kavaj
6,7&8 Likadana koftor fast olika färg!
9. Svart klänning med avtagbara band &guess what! Den har fickor! ;)
10. Brända mandlar!
Så om jag får säga det själv har jag fått med mig en hel del okej grejjer hem!
Men nu ska jag gå och kolla igenom matten, skitliv.... Pusspåer<3

Mot Fjollträsk!

Idag ska ni veta att jag hunnit med mycket! (eller..?) Drog och klippte mig kl 10.00 så nu har jag ca 1dm kortare hår (känns verkligen ASKORT) och guess what? Det är fortfarande slitet!! Skulle behövt klippa till axlarna för att få bort allt det slita men så långt gick jag inte! Men jag lär ju behöva göra det någongång ändå...... Skitliv....... Har tyvärr inte möjlighet att lägga upp för och efterbilder nu!
AJA! Hur som helst! Efter det så drog jag på donken med Anna och köpte frukost sen åkte jag hem och just då skulle mina föräldrar åka och handla så då hängde jag med dem och kirrade middag och fika på tåget för guess what (again) JAG OCH MAMMA DRAR TILL STOCKHOLM IKVÄLL! :D Ska bli aschill! :) Kommer fram vid 23.00 om allt går som det ska (det lämnar station 17.21). Så denna helg kommer ju då också bli en riktigt bra helg! :) Imorgon blir det storshopping och på lördag ska vi dra till Åland, taaaaaxfreeeeee! (y) +att jag fick min lön idag också!!! :D En mycket possitiv summa kan jag ju meddela er alla! Och vet ni vad?! Jag har fan redan betalat nästan 1000kr i skatt och jag har ju knappt jobbat någonting..... Men det blir fint när skatteåterbäringen kommer sen! ;) Ungefär lika fint som att efter helgen får jag studiebidraget också! Mohahaha! :D
Men nu ska jag kolla så jag har med mig allt jag behöver, så hörs vi på söndag, pusspåer<3
RSS 2.0