Rastlös.

Gaah, hatar'T! Inte gjort någonting sen ajg kom hem typ ;o Har verkligen inget att göra, är verkligen rastlös! Men ska ut med Moa om typ en kvart, men som ni alla kanske vet vid det här laget är hon inte så snabb... Pusspåer<3

Hade tur!

Yess! Klänningen fanns! Wunderbar och ett linne fick följa med hem på köpet! :)
&hela klänningen får ni ju såklart inte se! ;)
Hur som helst, skolan har varit helt okej idag, inte alls gjort mycket men det var såft, blivit nöstan drängt osv.. Sjukt god lunch idag i alla fall! Fläskkarré, potatisklyftor och bea, fyfän! Om man ändå fick sån mat varje dag..!
Nu ska jag kolla Gossip Girl och fila naglarna för en gick nästan av.. Typsikt när man väl vill ha naglar va..? Skitliv. Pusspåer<3

Haha, fin man känner sig allt¨så, klev upp halv sex och har sovit 5.5h på det, kanonkul (y). Tur att jag åt min trogna havregrynsgröt till frukost så man är lite pigg i alla fall.
Efter skolan idag ska jag på Rutan och kolla efter en klänning jag sett på Nelly.com men den avr ju såklart slutsåld där bara för att jag kolalde på den förut och det fanns alla storlekar osv... Men hoppet finns ju fast med min tur lär den ju inte finnas nu heller.. Haha. Aja, det visar sig om gud är med mig eller inte heöt enkelt!
Annars så är jag lite nervös inför lunchen idag för man lär ju vara riktigt jävla blöt! Och idag är det typ skitgod mat också, fläskkarré och någonting för vi varit så jävla grymma och inte slängt så mycket mat (y)
Nu ska jag fixa det sista med tyskan, om programmen på skolansdatorer vill, vill säga! Pusspåer<3
RSS 2.0