Fantastic 4

WILL SOON BE REUNITED!!!! HÖRS(bilder på shoppingen från idag får ni när jag kommer hem, PROMISE!), pusspåer<3

Solar <3

Kom precis in för en liten paus från solandet, blir ju så galet varmt!!! Men detär verkligen huuuur skönt som helst, älskar't! <3 Dock har min bränna sen Västerås försvunnit näst intill helt..... Skitliv. Det var ju kanonväder där men sen när jag kommer hem har det inte alls varit väder för någon solning så det är ju bara att börja om från scratch..
Sen Västerås, haha biologiboken <3
Men nu ska jag ut igen, pusspåer<3

Statytutte

Godafton mina damer och herrar! Kom hem för ett tag sen, har varit med Sarah och Lina en sväng. Vi har cyklat runt och haft det trevligt, haha, vi har verkligen varit överallt och ingenstans! Men det var kul! Cyklade bland anant till raggarn två gånger för att köpa fruktnappar! Sen tog jag på statyn som står breve stora biblioteket, haha! Men hon var skön ;) OCH våt!

Hahaha!
Bortsätt från det (detta hände ju då efter 21. &innan det har jag hunnit med att bada, tog med mig Puma ner, så hon har tagit sin livs första simtur ochd et gick jättebra hon var jätteduktig och jag trodde hon skulle vara svårare att få i sjön men ikke! Så ja vi har badat och ja, har inte gjort så mycket mer efter det.. Fick med mig ett linne hem från stan, kan visa det imorgon eller något. Men det är ett sånt jag har två andra av fast helsvart denna gång! Det var dock jätte långt! De andra är inte alls så... :( Aja, kan ju ha det till leggins dårå!
Men nu ska jag ta och sova, pusspåer<3
RSS 2.0