Månader sen!

Haha, tjejen som lyckas med allt! Första gången jag ställt alarm på telefonen sen skolan slutade och vad gör jag om inte försover mig?! hade ebstämt med Amanda att vi skulle in och träna till 11 så satte alarm på halv 10 men tror ni inte på fan att jag vaknar 10.18?! Och bussen gick 10.37! Så det var bara upp, klä på sig, packa väskan, hälla i mig en kopp kaffe och kuta iväg det! Men så fick jag vänta på bussfan också! ;) Är man inte snabb så säg!
Det var i alla fall riktigt skönt att få träna! Det var sjuuukt länge sen sist! Så var det jävligt gött att det inte var så jävla mycket folk där heller! Hatar att vara på gym där det är en massa spännisar... Och Golds i stan är ju som lite så.
Efter gymmet mötte jag upp Marielle och hennes kusin så har vi sprungit runt på stan några varv. Köpte ingenting #stoltchey. Men det var trevligt, sjuuukt länge sen jag träffade henne sist!
Gammal bild, men fungerar fint som utfyllnad idag kände jag (y)
Hur som helst, väl hemma tog jag och åt frukost, sådär vid halv 4 haha.. &nu ska jag väl bara vänta på amten och sen ska jag väl till Anna tror jag! :)
Men ma höres! Pusspåer<3

Inte bra, inte bra..

Hej på er! Det är inte bra det här med rea.. Hur man än gör kommer man hem med något!
&så var även fallet igår... Men men! Sånt som händer, sen är det ju bara mellandagsrea en gång om år (a)
Detta lyckades jag i alla fall få med mig hem igår!
- 2 st parfymer från Clean! Summer Escape och Summer Linen, Summer Escape har jag drömt om sen den kom ut i våras, haha..!
- En festligare topp! Baraxlad, i silkesliknande tyg och smycket som är på tröjan knyter man runt nacken. Alltså, ett festlig halterneckblus? Aja!
Och i och med mitt nya kap av topp så kan jag mycket möjligt ha en ny nyårsoutfit! Haha! Får se hurdet blir! Nu när jag gick och köpte balconette bh:ar upptäckte jag ju av en ren slump att banden var avtagbara, så det blir ju awesome om jag ska ha det linnet på mig!
Nu ska jag ta och göra min moder lycklig och städa undan lite i köket, plocka ur diskmaskinen och sätta på en tvättmaskin! Samt göra mig lite kaffe så inte hackspättarna kommer och knackar på :)
Pusspåer<3

Balconette & fakelashes

God afton på er mina damer och herrar! Hoppas ni haft en trevlig dag med mycket shopping på mellandags-rean! Det har nästan  i alla fall jag haft! ;) Blev inte mycket till shopping men dyrt blev det!
Hur som helst, när jag väl kom till stan släppte alla mina aggressioner och vi flurade runt en del! Men lite blev det ju som sagt!
- 2 st balconette-bh:ar med avtagbara band +matchande trosor (såklart, you know me guys!)
- Lösögonfransar + lim. Den sved ska jag be att tala om.. Men men, de är jävligt coola och man kan återanvända dem!
(- Paljettlinne jag köpte för någon vecka sen
- Earcuff med fjäder, köpte jag samtidigt som linnet)
Jag känner mig nöjd med mina kap i alla fall! :) Men veckan är ju inte slut än så!
Så ikväll har jag varit med Karro! Mycket trevligt! Vi har gått runt hela stan och pratat om allt mellan himmel och jord typ :)
Men nu ska jag snart ta och lägga mig! Så vi hörs, pusspåer<3
RSS 2.0