Tjockt trött.

Nej nu ska jag fan ta och lägga mej, kollat på idol men det blev inte så att jag var med Moa, följde med och hämtade min älskade mamma istället och när jag väl var hemma skulle vi ses på gården men jag hade ju fortfarande läxor att göra så. Så ag har gjort min engelska mindmap som jag inte ens fattar varför jag ska göra och kollat lite på idol. Det var väl det. 
Imorgon är det äntligen fredag! Pusspåer<3

Tröst shoppa?

Herregud vad jag är less. Ingenting går som det ska och alla är ju allmänt efterblivina "två fullstänigt inkompetenta idioter" ni som vet fattar. Men som tur var har ju i alla fall skolan varit ganska så okej idag inte vart så less där som jag var rädd att jag skulle vara imorse. &ikväll kommer äntligen mamma hem <3 Saknat eller vad? Sen kom mitt skoterförar bevis idag också! :D Haha, är inte jag snabb så komenserar dom upp med att vara det ;) Haha gjorde ju kursen i april men inte orkat fixa kortet förrän nu x)

Sen blev det ett par trosor också, min "tröstshopping". Haha. Dom hade ju inga fina trosor till BH:n ag köpte på cubus härom dagen och tänkte kolla igår om dom hade några på Gina men det är ju som svårt när man inte vet riktigt nyansen, så idag när jag hade på mej den gick jag dit och kollade, hihihi (a) &det var ju näst intill perfekt! Trosorna är liiite mörkare och inte "banka" eller hur man ska förklara det ;p
Hur som helst, ikväll blir det Moa och nu håller jag på att vänta på mat! Pusspåer<3

Välkommen åter!

Aldrig sett programet så det ska bli spännande! Verkar ju i alla fall kul x)
Ikväll har jag bara varit lam och inte gjort något vettigt alls, eller jo lite matte. Men det var ju som det var. Men det gick ju bra i alla fall (y) Övrigt tror jag nog att jag börjar bli lite mer "uppåt" nu (:
Hörs imorgon, pusspåer<3
RSS 2.0