Tolv fast ett?

Jag kom på när jag kom hem varför jag var så trött! Det är ju för att det är vintertid nu! Klockan är ju egentligen ett nu. Inte okej inte okej.
Ikväll ahr jag i alla fall varit med Anneline och Anders, trevligt, trevligt! VI var först hemma hos mig i typ två timamr sen drog vi ut vid tio och Annes buss gick elva efter det skildes jag och Anders också. Så när jag kom hem gjorde jag mig lite fika :')

Gåotgåot! Men "mackorna" var godast!
Nu ska jag sova. Ska bli skönt att få sova i min säng! Pusspåer<3

Bada<3

Har sovit hos Fredde i natt med, myspys.
Igår kväll var vi med Björnis ohc kollade på film, resident evil afterlife. Bra film! Sen vaknade vi kvart över 12 klev upp kvart i ett typ sen så gjorde vi mat gick och la oss igen men då fick Fredde ett ryck och sa att nu skulle han fixa ett bad åt mig för det blev inte av dagen innan, hihi.

SKÖÖÖNT! Tända ljus, massa skumm, varmt.
Och just nu sitter Anne här med mig och vi ska väl vara med Anders senare. Ska bli trevligt :)
Men vi hörs, pusspåer<3

Den mänsliga tusenfotingen

Sitter och kollar på någon randomfilm på fyran med Fredde. Vi ska snart äta tror jag. Sen blir det väl hem till Fredde igen, efter jag masserat honom alltså. He-he-he.
Igår gjorde vi i alla fall itne så himla mycket, kollade på världens äckligaste film med Björnis efter att vi varit på blåcenter och köpt popcorn som vi förövrigt inte åt. Ska fan äta det ikväll! Och INTE kolla på någon extremt vidirig film..... EFter det blev det Godnatt i alla fall.
Sen idag har vi mest inte gjort någonting och ikväll blire väl Björnis och Johan. (y)

Vill du får hulkningar till en film? Check this out!
Pusspåer<3
RSS 2.0