Blev ingen fucking träning.........

Pappa var för lat...
Så ja, vi har varit och tankat en dunk med bensin och sen träffade vi Maria och Peder och pratade med dom.
Det är vad jag gjort ikväll (y) samt frysigt. Tänkte nu börja skriva lite i mitt fördjupningsarbete i slöjden. Kul att inte skrivaren funkar så jag måste skriva för hand. Fast nu sa min mor att jag kunde ju skicka det till henne på jobbet! (i)
Nu ska jag skriva, pusspåer<3

Steps.

Helloj! Idag har det varit en jävla sepe dag. Började halv tio och när jag var där fick jag veta att läraren var sjuk och han hade vi lektionen efter också, så ja! Nästa lektion började 20 i 12. Fett! Nej... Fan vad less jag var då. Så ja, jag, Calle och Simon köpte oss bars, satt där ett tag. Sen när vi insåg att vi kanske kunde ha so med A så gick vi tillbaka till skolan. Men ne, det kunde vi ju inte då...... Så ja, det blev håltimme i tre timmar. Så när klockan var 20 i 11 drog jag och Julia hem till mej och gjorde lunch. Pasta och bacon! Mummmmmms!
Väl på skolan igen hade vi idrott, och då skulle ju A helt plötsligt vara med på våran lektion... Men dom fick ändå håltimme efter den, HAHA! Ja, sen ha´de vi klassförståndar tid. Inter speciellt intressant. Fick veta att nästa vecka kommer vara riktigt sååft.
Efter skolan gick jag hem, med ett skavsår på min lilltå som jag ont som satan. Gjorde jag iordning till maten sen satte jag med ute och solade, sjukt skönt! Sen kom pappa hem och vi åkte och handlade.
Då köpte vi steps! :D Kan verkligen behövas med tanke på min stackars lilltå...

(y)
Efter maten så ska jag dra med mej pappa och träna. Äntligen!
Men nu ska jag och mamma fortsätta irritera oss på "barbien" i My sweet 16.
Pusspåer<3
RSS 2.0