Trängingvärk imorgon?

OM jag kommer ha. Shit vad jag är trött och är slut i benen! &jag som hade liiite träningsvärk i benen i går och imorse så ska jag först bada och sen dansa i 1.5 timme +nu från 18.30-22.00! Illlllllaa! Men det var faktiskt ganska så roligt! Över förväntan helt klart. Även fast det kanske inte är något jag skulle gå ut och göra frivilligt på fritiden och sådär men helt okej. Kameran tog jag med mej också! &några kort blev det. Men dom får ni imorgon jag orkar verkligen inte just nu. Så ni får ha något att se fram emot imorgon! ;)
Annars så sitter jag och bebis och äter av påskskummet jag och mitt lag vann förut. Inte så himla gott men ändå. Sen tänkte jag ju bara säga att nu har jag LOOOV! Fett skönt och det kommer hålla i sej från och med idag till nästa söndag! Fan va härligt! Nästan två veckor. Men sen efter det kommer det ju däremot vara en jävla massa prov osv.. Inte så kul då.
Men nu ska jag nog faktiskt ta och lägga mej snart. Ni får en bild bara för att jag är så snäll.

Vi hörs imorgon, pusspåer<3

Skojjsig dag.

Heejbloggeeen! Kom precis hem har varit på stan med Julia, Maria och Filip =) Det var skojj. Köpte dock inte mer än en subway macka och jag har hittat en jacka på H&M som jag tror jag ska köpa! :D
Men hur som helst. Vi börjar från början, vi var ju som sagt på badet idag. Det sög =) Sen vare skola. Jag och mitt lag (Maja, Jenny och Gustav) vann ett påskägg! :D För vi var grymma på no-korsordet occh vann med hela 21 poäng! Så det var ju fett! ;)

Mummmmms!

Sen när jag kom hem från stan (som var typ för en halvtimme sen eller något liknande) så fanns det ett paket där som det stod mitt vackra namn på självklart kunde jag ana vad det var för något, och jag hade rätt. ARMBANDET JAG VANN FÖR ETT TAG SEN! :D:D Sjuuuukt naiz! &jag som oroade mej förut iveckan och trodde att jag aldrig skulle få det, men vips så låg det där på bordet och väntade på mej!

Snyggt va?!

&som ni kanske har märkt har jag skrivit väldigt kortfattat om dagen, men det beor på att det är dans ikväll.. Det är obligatoriskt med skolan och det börjar 18.30. Så jag måste skynda mej nu!
Vi hörs när jag kommer hem, pusspåer<3

Dating in the dark,skulle du kunna göra det?


Kollade på dating in the dark nyss. Vilket galet program egentligen, folk strular med varandra hit å dit och sen så när dom får syn på varandra så dissar dom varandra i stortsätt. Skulle ni kunna vara med på något sånt där någongång?
&sen kan jag ju passa på och säga att jag inte var med Fredrik idag heller.. Han är ju seg som ett as och vid 8 var han klar och då tyckte pappa att det var "för sent" eller ja, han pallade inte skjutsa och sen hämta mej igen.. Så då blev det inte av. Segare unge.
Imorogn är det badet också.. INTE PEPP!  Fett opepp faktiskt. Typ INTE sugen på att fucking bada. Så jag kanske ska gå och hänga mej i sängen eller något? =) Skulle inte sitta helt fel, haha. Men nu ska jag nog fan börja gå och göra mej iordning eller ja, borsta tänderna. See yaa tomorrow, pusspåer<3
RSS 2.0