Sleep over.

Fredrik sov här i natt så jag hann inte skriva något igår. Var ju som sagt på stan med Maja. Blev lite shoppinig trotts allt!

Och detta blev det!=) En likadan bh och trosor jag köpte förra veckan fast svarta! =) Samt beasås till kvällen. Ja igår så åt vi typ vid åtta, pompa och kotlett med bea då, fett gåoit! Sen vid halv tio skuttade jag och Fredrik med Nova upp till macken och hyrde en film, den var ganska dålig x) Men men, man kan ju inte alltid lyckas.
Somnade väl runt tre kanske? & klev upp och åt frukost runt tolv i morse.

Just nu så ligger vi i soffan och kollar på top model 2, Fredrik verkar inte allt för intresserad då men men x) hahah. Senare så ska vi och Tompa åka på max och äta middag. Mamma och pappa åkte ju upp till Jokkmokk igår och skulle hämta en hund så dom är inte hemma än heller. Ganska såft att vara hemma själva med hundarna.
Men nu ska jag kolla igenom bilderna jag tog på semestern på kameran, pusspåer<3

Marine Groove.

När jag var i Örlinge nu så fick jag ju min födelsedags present av mormor också! :D "Dagens gift liksom, haha! Det är i alla fall Escadas sommarparfym marine groove. Den luktar underbart gott alltså! Älskar den!

Det är en på 50ml så hoppas den räcker en lite stund i alla fall! Har ju ganska mycket andra parfymer också så. Hihiiii, typ 9stycken :D He-he-he.
Men nu så fick jag ett sms av Maja och hon undrar om jag vill skutta på stan med henne en sväng och avrför inte liksom?:)
Hörs, pusspåer<3

Hemma!

Nu är jag hemma sen jag åkte bort ;P Haha! Var ju som sagt i stugan. Den ligger i Örlinge ca 45 mil härifrån. har haft det trevligt och sådär.
Kom hem kvart i nio idag och så åt vi lite sen var det meningen att jag skulle vara med Julia men det blev inte så, bussarna gick sepe och det var dåligt våder. Så skulle jag precis sätta mej vid datorn så ringer Fredrik och han är med rheborg och frågar om jag är hemma och vill säga hej till honom. &visst kunde jag offra mej! ;) Men det blev lite längre, kom hem typ nyss =)
Men nu ska jag snart sova, sjukt trött. Pusspåer<3
RSS 2.0