F for precis hem.

Så nu sitter jag här själv och har typ ångest för jag inte gjort någon tyska. Men men.. Får väl ta och göra den sen och sen soooova. Kommer bli sjukt skönt. Är riktigt trött faktiskt.
Vi har i alla fall haft det mysigt, som vanligt alltså :'). Han fick massage för han hade sån träningsvärk sen skoterturen igår och sen kollade vi på film. Beck - i stormens öga. Bra film!

Så ett litet filmtips där!

Ja annars har jag inte gjort så himla mycket ikväll, efter middagen ringde jag Fredrik och sa att han skulle komma hit och egentligen orkade han inte pga träningsvärken x) Men han kunde inte motstå frestelsen ;) haha. Ja så jag gick och duschade och sen när jag kom in i rummet ringde det för han skulle gå upp och duscka och sådär. Snacka om att ha tajming när man ringer för då hade jag precis klivit ut ur duschen typ :P Ja men i alla fall, var vid duschningen. Ja sen så kom han och jag klädde på mej och bytte lakan i sängen typ. &sen massage och film osv...
Och imorgon är det måndag och skola igen. Inte så himla sugen, känner mej slut och allmänt opepp typ. Men ibland måste man ju offra sig. Kanske blir piggare tills imorgon också, vem vet? Har typ mitt "föredrag" då om Henri Dunant. Så lär väl få ig- på det eller något xD Haha, nerå. Men nästan :)
Nu ska jag plugga tyska och svara på lite kommentarer. Sijatomårråw, pusspåer<3

l0l!

Haha, är det bara jag eller är det ganska roligt att läsa när folk ska skriva extremt idiotiska kommentarer? :P Ibland skriver ju folk så idiotiska saker så man vet inte om man ska skratta eller gråta. fast i detta fall kunde jag inte göra annat än att garva när jag läste den. Haha. Get a fucking life idiot.
Så tack för mej det jag ville säga! :) Haha men typ. Jag har inte gjort så himla mycket idag faktiskt. Gått ut med reklamen, pratat i telefon och sådär. Tror jag ska gå och duscha och byta lakan i sängen. Söndagar är som den perfekta dagen för att byta lakan! :D Har kommit fram till att jag typ bara gör det då? ;o Ja men i alla fall, har typ inte gjort mer, kollat på Linas kvällsbok. Haha fyfan vad jag älskar den filmen xD Fast egentligen är den inte speciellt bra men den är bara så klockrent pinsam! Tänk om man skulle ha hennes sexliv ;) haha men usch vad pinsamt! xD Haha så ja, den är som helt värdelös men det går bara inte att inte garva åt den för den är så jävla pinsam, man liksom känner det. x) Ja och självklart blev det lite natchos till :'D Mumsigtmumsigt!
Senare vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kommer Fredrik hit? ;o Man vet aldrig. Känns faktikst riktigt bra att fått träffa honom hela helgen typ. Länge sen jag var mycket med honom. Känns som att jag bara behövt plugga hela tiden.. Dock ska jag typ göra det sen också, har tyska tills imorgon --'
Men vi hörs senare, pusspåer<3

Hemma efter en lugn härlig kväll med älsklingen.

Ganska skönt, fast självklart ville jag hellre vara där med honom<3 Vi har verkligen bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Kíkat på TV och gett varandra massage :') Sjukt skönt! Älskar att få massage. Sen kollade vi lite på simpson, family guy, corocodile dundee och melodifestivalen. Såg bara från när hon Anna gick vidare. Rätt bra låt faktikst! Fast Peters Göbacks sög :)

Men nu ska jag gå och ta något att äta sen ska jag lägga mej :) Sov gott och så hörs vi imorgon, pusspåer<3

RSS 2.0