Packa!

Hejsan allihopa! Jag kom precis hem och nu måste jag packa lite snabbt för ska snart till Gällö med F och hans familj! Har i alla fall haft en bra dag i Åre men tog inte med mig kameran..
Vet inte om jag hinner klämma in ett inlägg medan jag är i stugan så ja,
GOTT NYTT ÅR
på er allihopa!

Så om inte annat hörs vi nästa år! ;) Pusspåer<3

Snart så.

Nu är jag fixad och klar, precis ätit frukost och sådär. Bara mamma som jag fixa sig typ. Sen så bär det av! Först mot Fredrik då såklart sen vidare till Åre. Hihi, hoppas på en bra dag och massor av choklad! ;)

Pusspåer<3

Strösta hålan.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för en date med sängen! Blivit ganska så sent nu dom senaste dagarna somnat runt två senaste veckan typ. Inte okej! Så nu ska jag i alla fall försöka sova för jag ska upp tidigt imorgon! Redan klockan nio faktiskt. Mamma ska på ett möte i Åre, som förövrigt är Sveriges mest största meningslösa håla typ, för hon ska på ett möte och för att jag inte ska behöva springa runt där i två timmar själv tar jag med mig Fredrik! Hihi :')

Får se vad vi hittar på. Kanske åker kameran med också? Har inte riktigt bestämmt mig än.
Kan bli riktigt klent med inlägg nu på ett tag förresten. Åre imorgon sen ska jag med fredrik till hans stuga i Gällö tills eventuellt söndag så vi får se hur det blir med uppdateringen men lär ju ska kunna klämma in ett imorgon i alla fall. Pusspåer<3
RSS 2.0