Hör smällare, nu är det valborg på riktigt!

Det börjar ställa sej bilar på gatan utanför mitt hus nu, nu börjar folket rulla sej in mot Lugnvik. Vilka offer. Att man inte har bättre för sej :)  Haha nerå. Men det blir nog trevligt. Funderar på att dra ut en sväng och se vilka som är där. Men av erfarenhet vet jag att dte inte brukar vara speciellt mycket folk här än eftersom klockan inte hunnit bli så mycket än.

Så hörs vi kanske senare! &ni som ska supa, gör det ordentligt nu för fan!;)
Pusspåer<3

Pizza

Kom precis hem nu typ. Följde med pappa och hämtade mamma sen handlade vi på Maxi. Hade ändå inget för mej så. Men det var ju en ganska trevlig stund ändå! Fick bla reda på att pappa håller på att kika på en bil åt mej som jag kan övningsköra med! Ska söka på den nu och se hur den ser ut. Annars så hände inte så mycket mer skojj, jag fick en vecko revy och tuggummi.
Men nu ska jag snart äta pizza! :D Vi hörs senare, pusspåer<3

Palllalalalalalaaa

Dagens "pallar fan inte göra mej iordning outfit :)

Inte lätt när det är svårt.. (men skönt när det är hårt)
Har inte ens orkat fixa mej än. De övriga i familjen jedefeldt är och slänger skräp och pantar flaskor och burkar tror jag. Själv sitter jag inne på rummet och tjockar mej och lyssnar på Slash nya skiva på spotify. Ganska bra faktiskt.
Börjar till och med bli på lite bättre humör. Tror jag ska byta musik snart till något mer "gladare" fast denna musik är ju inte direkt sorgsen. På något sätt blir jag typ alltid på bättre humör när jag lyssnar på något lite "hårdare". Men det är ju bra! Inte kul att gå runt att sura en dag som denna.
Tror att jag ska ta och skutta in i duschen snart också. Mamma kommer väl flippa när hon kommer hem om hon ser att jag inte gjort ett skit. Men jag har ju trotts allt städat! Eller ja, slängt kläder i tvätten och hängt upp det som jag bara slängt ut ur garderoben, men ska nog hämta snabeltigern senare och dammsuga lite. Fan vad jag är duktig alltså!
Hörs, pusspåer<3
Haha, även att det är en tysktalande historia om rocken på spotify som spelas från något slash-album x) 
RSS 2.0