Fyfan vad jobbigt!

Haha jävlar va jobbigt det var att kuta runt allt, var ju förfan hela skoljoggen, fast jag orkade mer nu än då? :o
Maja blev imonerad över att jag kunde jogga frå mej till jamtli (typ 2.5km) utan att stanna! Jag med faktiskt xD
Där blev det stretching och försökte "bota" min håll som ville krypa fram, tyvörr blev jag inte av med den och fick lidas med den hela vägen hem... Haha men anstängt mej gjorde jag i alla fall! Röd som en tomat var jag när jag kollade mej i spegeln! :P Sen blev det lite stretching och sen en dusch! SKÖNT!
Blev nyss förhörd på tyskaglosorna, känner att jag verkligen tränat för lite! Verkligen inte bra!
Men orkar inte träna xD kommer väl sitta och träna som en idiot imorgon istället :p Men ska kolla igenom dom MINST en gång till innan jag somnar!

Övrigt har jag inget mer kul att beräta, min morbror kanske fått svininfluensan :(:(:( Verkligen inte kul att höra det!
Men nu ska jag kolla bdb&lite andra bloggar, ha det så bra, så kanske vi hörs senare annars hörs vi imorgon! pusspåer<3

Snart tyskaplugg sedan ut och springa! :o

Hejsan allihopa, haft det bra sen senast?=)
Det har i alla fall jag! Åkte in till staden med mina päron och kollade på skor och letade jackor =)
Blev tyvärr inga skor :( Mamma tyckte stövlarna var lite väl höga, men vi hittade andra skor också! dock alla i fel storlek --' jag har för små fötter! Men ska upp på lillänge någon trevlig afton och kolla om det finns något där uppe =) våran lilla stadentur slutade på subway! :D och sen fick jag ta bussen hem för dom skulle på möte, så fick jag mitt busskort laddat! :D Wiihoo!
Men nu har jag inte tid att skriva så mycket mer, ska plugga lite tyska och sen ska jag och Maja ut och springa, kan ni verkligen tänka er MEJ springa? Haha trodde väl det! Men Maja frågade så vänligt så jag kunde ju inte säga annat än nej? =) Fast det blir nog kul! :D Bara det att hon är 10000ggr bätte kondis än mej xD och jag har inga springskor :o Iiiiih!! Nej men det går säkert ändå! Lite bättre humör har jag blivit på också! :D
Men nu ska jag förstöra det genom att byta om och sätta mej med min älskade tyska..
Haha, det visar sej om jag överlevt joggingturen eller inte ;) Så vi hörs väl kanske senare ;D
Pusspåer<3

"dont't give up, you'll make it"

Känns verkligen inte så. Inte alls vart på bra humör alls idag faktiskt..
Kom precis hem från skolan ganska okej dag idag egentligen, haha och kjell visade upp mina grejjser som jag gjort med min morbror idag på slöjden också xD Haha piinsamt?:o Hade även matteprov idag, vet att jag hade minst 2 fel --' TYPISKT! Annars kommer jag inte ihåg vad vi haft xD typ so och no, just ja idrott också!
Det går faktiskt riktigt bra för mej på NO:n med gentekniks arbetet! Stattsar på MVG =)
SO:n däremot går riktigt dåligt xD hatar verkligen religion! Så tråkigt!

 

Bild 1: idrottsbevis efter mi och Emelies promenad
Bild 2: haha, Marcus fulade sig och "pratade danska" och då sa Kevin att jag skulle skriva " GRATIS GODIS! (sparka upp låset) / ***** & Marcus" Haha :D så Kevin satte upp det på Dennis skåp xD

Orkar inte skriva mer om skolan nu, bara läxor och prov hit och dit.. Inte skojj.
Så något annat att berätta? Jo, jag och mamma ska på stan typ snart! =) Jag ska visa henne stövlarna som ni kanske såg i ett tidigare inlägg? Dom ska jag visa henne i alla fall och kolla vad hon säger och annars ska vi väl kolla på några andra om dom inte duger? :P Jacka tror jag också vi ska kolla på! =) Lär bli en "fjortis-dunjacka" för min del iår! :D Övrigt är det Hassle som spelas på min spotifylista denna inte så speciellt blåsiga höstdag!
Sköt om er, så hörs vi senare! <3 (det visar sig om det blir före eller efter pluggandet)
RSS 2.0