Hörs på söndag!

Nu ska jag snart åka, så ska börja stänga av datorn och sådär, hörs på söndag! Pusspåer<3

sorry babes<3

Nog för att mamma laddade min mobil idag men jag tänker inte ruinera min fina telefon bara för att hålla bloggen uppdaterad.. Sorry, men men, ni får klara er!
Övrigt så kan jag ju passa på att säga att jag har ganska tråkigt! :D Mamma och pappa är och handlar och det lär ju ta minst 1 år innan dom är hemma igen, Tompa drog in på stan och jag pallade inte följa med och hundarna är typ döda? Dom ligger bara ner och inte rör på sig :P Helt otroligt vad dött det kan vara. Så jag fr helt enkelt sitta och chatta med min kåta granne på msn :) Men det är ju trevligt.
Inte kan jag gå in på facebook och göra något heller... Tyyyyypiskt... Men men :p Inte lätt när det är svårt men skönt när det är hårt, det är helt enkelt bara så. Typ som, det är inte lätt att vara tung! :D Haha. Fyfan vad dryg jag är :o SKRIV NÅGON BRA HEMSIDA MAN KAN GÅ IN PÅ! :D Så har jag något att göra! Får typ gå in på king.com och spela något drygt spel :P Fan att inte mitt cs funkar :P
Haha, men nu ska jag spela :P Pusspåer<3

Mat<3

Haha jag älskar mat! :D Vi åt precis lunch typ? Kyckling och potatis, det var mumsigt! :) Nu har jag gjort alla mina sysslor också :)
Så väntar bara på att mamma och pappa ska åka och handla och sen ska vi fara mot Åkersjön.
har inte så mycket mer att säga mer än att vi hörs på söndag och att ni inte får saknat mig FÖR mycket ;););)
Pusspåer<3
RSS 2.0