Sista dagen på detta året

Ja, nu har det gått ett helt år igen. Helt sjukt, känns som att det gått snabbt fast ändå inte :o Måste säga att det vart ett bra år :) & för att avsluta det fina året som varit har jag kollat igenom en massa bilder och gjort en liten samling med 2 bilder/månad under året :) Haha ha så roligt x)


Hahaha xD Jag hade i alla fall ganska roligt när jag kollade på bilderna i början av året :D
Ikväll blir det en lugn kväll men hoppas alla andra som ska ut får det trevligt :)

Seyaa, GOTT NYTT ÅR PÅ ER! <3

A hole day with Fredrik mfl.

Hejsan hoppsan! Beklagar för dålig uppdatering idag, men har inte vart hemma. Direkt efter stan (åkte med mamma :P) så for jag till Fredrik :) Och ett par nya byxor fick jag också! :') Lägger in en bild på dom imorgon :)
Men först gjorde jag och Fredde inte så mycket, sen kom Björn och Amanda så for vi iväg en sväng :) Sen när jag precis skulle börja dra mej hemmåt så frågar Ulla om jag inte ville stanna och äta med dom, så då blev det kina mat! :D Mätt var jag efteråt i alla fall x)
Sen drog vi till Elias och skulle röka pipa, efter ett tag for vi ut med bilen då Amanda och Björn kommit igen för dom hade kolen :P Så vid 10 lämnade dom oss och så hade vi lite mys :) Sen for jag hem vid 20 i 11 :)

haha min dag typ ;P Men nu ska jag kolla på film, pusspåer<3

tråååk

TJAAAAA! jag har jättetråkigt :) Har kollat med halva sverige om dom kan göra något men ingen är hemma eller ska suga kuk typ. Så jag ska dra med mej mamma på stan och kolla på byxor sen! :D
Vi hörs, pusspåer<3
RSS 2.0